Hungary
HU EN

EU FashionMatch 8.0 @ Modefabriek Amsterdam

Az eddigi sikereket követően az Enterprise Europe Network (EEN) ismét örömmel hívja meg Önöket az amszterdami Modefabriek keretein belül megrendezésre kerülő EU FashionMatch 8.0 kiállítás és üzletember-találkozóra. A rendezvényen alkalmuk nyílik a világ minden részéről érkező – divatiparban aktívan jelen lévő – cégek, potenciális üzleti partnerek megismerésére.

A Modefabriek –  a divatiparban – újításaival és jellegzetes programjaival lett a vezető B2B kiállítás a Benelux régió területén. Erre a rendezvényre a divatszakma több mint 19000 képviselője látogat el egész Európa, Németalföld és a tengerentúli területekről is, ahol a standokon több mint 500 márka/védjegy kerül bemutatásra.

A tavalyi rendezvényről bővebben: https://www.youtube.com/watch?v=jA66Rm07yL4

Az EU FashionMatch keretein belül előre megszervezett üzleti találkozók lehetőséget adnak arra, hogy a lehetséges üzletfelek közül az Önök számára legígéretesebb partnerekkel tárgyalhassanak. A résztvevőknek egy katalóguson kívül lehetősége van 3 mintadarab bemutatására a találkozók idejére felállított standunkon.

 

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

  • Lehetőség a nemzetközi divathálózatának terjeszkedésére.
  • Alkalmat ad lehetséges üzletfelek megismerésére.
  • Határon túli kapcsolatok és együttműködések kezdeményezése.
  • 20 perces, előre megszervezett üzleti megbeszélések.
  • A Modefabriekon való jelenlétét társíthatja új ügyfelekkel, potenciális partnerekkel való találkozással.
  • A Modefabriek kiállítói is csatlakozhatnak, a találkozók áthelyezhetők és a standoknál is lebonyolíthatóak.

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az érdeklődőknek lehetősége van egy – ingyenes – profil létrehozására a https://fashionmatch-8thedition.b2match.io/ honlapon, ahol megtekinthetik a többi résztvevő adatlapját is, ami alapján az Önök számára érdekesnek és ígéretesnek tűnő feleknél időpontot kérhetnek az üzleti találkozóhoz. Az időbeosztás szerinti megbeszélésekre a Modefabriek kiállítás FashionMatch csarnokában kerül sor.

 

Jelentkezési határidő: 2019. január 17.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az EU FashionMatch résztvevőinek ingyenes a belépés a Modefabriek kiállításra. A főbejáraton (Europaplein8) való belépéssel fognak felkerülni a rendezvény vendéglistájára, miután az EEN megerősítette a jelentkezésüket.

 

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹