Hungary
HU EN

EUROSTARS élettudományi nemzetközi üzletember találkozó

Eurostars@Knowledge for Growth 2020 címmel a tervezettől eltérően nem helyszíni, hanem újra virtuális B2B lesz 2020. szeptember 9-én.

A „Knowledge for Growth” nemzetközi konferencia keretében üzletember találkozót szervez a belga, holland, német Enterprise Europe Network, melynek célja az EUROSTARS típusú pályázatokhoz megfelelő partnerek megtalálása.

Az EUROSTARS program (következő beadási határidő: 2020.09.03) elsősorban a jelentős növekedési potenciállal rendelkező, kutató-fejlesztő kis- és középvállalkozásoknak biztosít támogatást, de egyetemek és kutató intézetek is részt vehetnek benne.

A kétoldalú találkozók két lépésben valósulnak meg:

  1. 2020. május 27-én lezajlott az első virtuális B2B, ezen 19 országból több mint 170 szervezet vett részt, itt a 2020-ban beadandó pályázatokhoz kereshettek partnereket a résztvevők.
  2. 2020. szeptember 9-én ismét online tárgyalásokra kerül sor, ezen már a 2021-es pályázatokhoz kereshetnek partnert a résztvevők.

Regisztráció a B2Bre: https://eurostars-knowledgeforgrowth-2020.b2match.io/

A korábban már beregisztrált jelentkezők részt vehetnek újra a második B2B-n is.

A részvétel ingyenes a B2B rendezvényre, a nemzetközi online konferenciának viszont részvételi díja van. A regisztráció során szükséges a cégleíráson kívül megfelelő profil/projekt ötlet feltöltése a piactérre.

Virtuális pitch bemutatkozási lehetőségre 2020. július 15.-ig lehet jelentkezni. https://eurostars-knowledgeforgrowth-2020.b2match.io/page-2881

Bővebb információ:

Szabó Eszter Anna, Tel. +36-20-250-1851, email: szabo.eszter@hepa.hu

Térkép

Kapcsolódó dokumentumok

Üzleti ajánlataink

Hírek

Új európai munkavédelmi stratégia - nyilvános ...
Szóljon bele Ön is az Európai Unió szabályozási rendszerébe! ...
A pandémia újabb löketet adhat az ipar 4.0-nak
A koronavírus-járvány okozta felfokozott digitalizációs igény ...
VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap - Európai Online ...
Amennyiben cégük munkavállalókat keres és a szabad pozícióik ...
Még több hír ▹