Hungary
HU EN

Franchise Fair - Bécs

A Magyar Nemzeti Kereskedőház - Enterprise Europe Network szíves figyelmébe ajánlja a 2016. november 04. és 05. között megrendezésre kerülő Franchise Fair - Bécs kiállítást.

Időpont: 2016.11.04-05.

Helyszín: Bécs, Wiener Stadthalle, Vogelweidplatz 14 A

Jelentkezési határidő: 2016. június 30.

További információ: http://www.franchise-messe.at/en/home.html

 

Az Enterprise Europe Network ausztriai hálózata 50%-ban támogatja a magyar franchise tulajdonosok standját Bécsben, november 04. és 05. között megrendezésre kerülő első Franchise Expo-n. Az érdeklődők máris regisztrálhatnak az eseményre. Tegye meg az első lépést, hogy meghódítsa az osztrák piacot, és partnereket találjon.

A vásár célközönsége az új, és a már meglévő franchise rendszerek tulajdonosai, és olyan vállalkozó szellemű magánszemélyek és cégek, akik gondolkodnak franchise hasznosításban. Ezzel kapcsolatban előadásokat is tartanak majd német nyelven.

 

Kiállítók

Jelentkezhet kiállítóként, a Franchise Fair célja a diverzifikáció - így valamennyi franchise ágazatot várják a szervezők. Osztrák és neves nemzetközi franchise márkák is jelen lesznek.

 

Miért érdemes részt venni?

  • Keresse meg a tökéletes franchise-partnert kiállítóként
  • Vezesse be márkáját az EU-s piacra
  • Ismerjen meg régi és új márkákat
  • Merüljön el a hálózatépítésben

2014-ben több mint 1.400 látogatója volt a Bécsi Franchise Vásárnak. Több mint 400 kétoldalú találkozóra került sor, amelyek know-how-átadáshoz, új kapcsolatokhoz és együttműködésekhez, franchise szerződésekhez vezettek.

Az Enterprise Europe Network ausztriai hálózata 1.400 Euro támogatást biztosít új európai kiállítók számára jelentkezési sorrendben a keretösszegük mértékéig. (Egy stand alapköltsége 1.580 Euro + ÁFA.) A regisztráció csak akkor válik elfogadottá, ha a cég részvételi díja beérkezik a vásár szervezőjéhez, a Cox Orange-hoz.

 

Amennyiben az Ön cége szívesen részt vesz ezen a rendezvényen, kérjük töltse ki a mellékelt jelentkezési lapot és küldje el számomra legkésőbb 2016. június 30-ig. A látogatók a kiállításon előre jelezhetik majd tárgyalási igényüket a franchise-rendszerek kiállítóival.

 

Bővebb információ:

Lengyel Anett 

Tel.: +36 20 278 7303

E-mail: lengyel.anett@trdehouse.hu

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

Pályázat közvetlen uniós programok támogatására
A támogatás célja a közvetlen irányítású uniós programokban ...
BREXIT során kárt szenvedett vállalkozások számára ...
BREXIT - vissza nem térítendő támogatási program ...
Megjelent a Horizon Europe EIC Accelerator hazai ...
A „Horizont Európa Accelerator rásegítő pályázat” című pályázati ...
Még több hír ▹