Hungary
HU EN

Ismerje meg Egyiptom és Szaúd-Arábia piacát, üzleti lehetőségeit

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. az  Enterprise Europe Network magyarországi konzorciumvezető partnereként szíves figyelmébe ajánlja a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Közép-dunántúli Regionális EEN Iroda főszervezésében megvalósuló   „Minden héten üzlet” exportfejlesztési programsorozat következő ONLINE programját: „Ismerje meg  Egyiptom és Szaúd-Arábia piacát, üzleti lehetőségeit címmel”.

Időpont: 2022. május 11. szerda 10.00 óra

ONLINE

Egyiptom: „A lehetőségek országa” Dinamikus fejlődés, társadalmi átalakulás, lehetőségek és kihívások a Egyiptomban. Gigantikus méretű beruházások, átalakulófélben társadalom és hatalmas gazdasági fejlesztéseken megy keresztül Egyiptom. A megújuló energia, okos megoldások, mezőgazdasági fejlesztések, egyedi megoldások az építőiparban csak néhány terület amik várják a befektetőket.

Szaúd-Arábia: A világ legnagyobb kőolaj exportőre, a G20-ak tagja, az Arab-Öböl és a Közel-Kelet legnagyobb országa és fogyasztói piaca közel 35 millió lakossal. Egy gyorsan változó és sokszínű ország gazdag történelemmel és izgalmas jövővel. A világ legnagyobb megaprojektjei és széleskörű kereskedelmi lehetőségek a mezőgazdaság, az ICT szektor, az olajipar, oktatás és az építőipar területén. Szaúd-Arábia – a jövő országa!

 

Fő témakörök:

  • Egyiptom és Szaúd-Arábia gazdaságának aktuális helyzete, annak jövőbeni kilátásai
  • Hogyan legyünk sikeresek magyarként az adott piacokon?
  • Kereskedelmi sajátosságok, tapasztalatok, praktikus tanácsok
  • Az üzleti lehetőségek magyar vállalatok számára az adott országokban

 

Előadók:

Orosházi Bernadett külgazdasági attasé Magyar Nagykövetség Kairó, Egyiptom

Kiss Dezső külgazdasági attasé Magyar Nagykövetség Rijád, Szaúd-Arábia

 

További információs és jelentkezés: online ezen a linken. Részvételi feltétel: A programon a részvétel térítésmentes, de feltétel a kamarai hozzájárulás rendezettsége, valamint az előzetes online jelentkezés.

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹