Hungary
HU EN

Knowledge To Money Club, Horizont 2020 – KKV Eszköz program Fázis 2 pályázatra felkészítő

A magyar cégek sikerességének aránya (2%) messze alul múlja az EU átlagát (8%) a KKV Eszköz pályázati programban. A rendezvény célja a magyar pályázók sikerességének javítása. Az első, „próba” rendezvény február elején nagy sikerrel zajlott le. A résztvevők visszajelzései alapján, a rendezvénysorozat márciusi eseménye a pályázatírás gyakorlati oldalát mutatja be a Horizont 2020 feltételei mentén.

A rendezvény keretein belül, alkalmanként, három projektötlet kerül nyilvánosan górcső alá, melyeket az előzetesen megküldött pályázatokból választ ki egy négytagú bíráló bizottság. A bizottság három aktív Horizont 2020 business coach-ból és egy Horizont 2020 Kkv Eszköz Key Account Managerből áll.

 

 

Kérjük, segítse munkánkat, ossza meg velünk tapasztalatait a rendezvénnyel kapcsolatosan az alábbi kérdőív kitöltésével. Célunk, hogy válaszai felhasználásával, a rendezvénysorozat következő alkalmait minél inkább igényeihez igazítsuk!

Térkép

FOLLOWUP - Knowledge To Money, Felkészítő konzultáció a Horizont 2020 – KKV Eszköz program Fázis 2 pályázatra - 2016.02.11.


Vezetéknév
Keresztnév
Cégnév
Mennyire elégedett a rendezvény lebonyolításával?
A rendezvény tematikája mennyire felelt meg az elvárásainak?
Mit hiányolt a rendezvényen?
Hasznos volt-e a részvétel akár Ön, akár vállalata számára; részt kíván-e venni hasonló rendezvényen a jövőben?
Tervez-e konkrét lépéseket a mostani rendezvényen való részvétel nyomán? (pl: Horizon 2020 Fázis 2 pályázat benyújtása, finanszírozási lehetőségek áttekintése, IPR tanácsadás, business coaching stb.)
Tervezi-e az Enterprise Europe Network segítségével profil kitöltését és részvételt a nemzetközi partnerkeresésben? (Kérjük, amennyiben igen a válasza, adja meg elérhetőségét!)
A Magyar Nemzeti Kereskedőház ágazati szakértője felkeresheti cégét ajánlatával?

Üzleti ajánlataink

Hírek

A pandémia újabb löketet adhat az ipar 4.0-nak
A koronavírus-járvány okozta felfokozott digitalizációs igény ...
VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap - Európai Online ...
Amennyiben cégük munkavállalókat keres és a szabad pozícióik ...
Válságinkubátorral segít a startupokon az új ...
Reload Hungary néven indít globális startup inkubációs programot ...
Még több hír ▹