Hungary
HU EN

Magyar-Francia üzleti Fórum

2020. szeptember 24-én Magyar-Francia Üzleti Fórumra kerül sor a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, az Enterprise Europe Network, valamint a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében, amelynek keretében aláírásra kerül a HEPA és a Kamara közti együttműködési megállapodás is.

Időpont: 2020. szeptember 24. (csütörtök) 08:45-13:30 (Regisztráció: 08:45-től)

Helyszín: Hotel Mercure Budapest Korona, (1053 Budapest Kecskeméti utca 14.)

A rendezvényen előadást tart több francia nagyvállalat (Schneider Electric Zrt; Auchan Magyarország Kft.; Engie Magyarország Kft.) beszerzési vezetője és ismerteti a beszállítóvá válás általános lehetőségeit, illetve a francia piacon sikeres hazai vállalkozások (Thermowatt Kft., Magnus Aircraft Corporation)  osztják meg a piacra jutással kapcsolatos tapasztalataikat. A rendezvényen részt vesz Pascale Andréani, Franciaország magyarországi nagykövete is.

Az előadásokat másfél órás networking ebéd követi, amelynek során a cégeknek lehetősége nyílik a közvetlen kapcsolatfelvételre a beszerzőkkel.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérjük 2020. szeptember 20-ig jelezze az edina.kertesi@ccifrance-hongrie.org e-mail címen. Regisztrációját elektronikusan igazoljuk vissza.

Bővebb felvilágosításért, forduljon hozzánk bizalommal a +36 (20) 280-2546 telefonszámon.

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

A pandémia újabb löketet adhat az ipar 4.0-nak
A koronavírus-járvány okozta felfokozott digitalizációs igény ...
VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap - Európai Online ...
Amennyiben cégük munkavállalókat keres és a szabad pozícióik ...
Válságinkubátorral segít a startupokon az új ...
Reload Hungary néven indít globális startup inkubációs programot ...
Még több hír ▹