Hungary
HU EN

Magyar-ukrán online üzletember találkozó

Örömmel értesítjük, hogy a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség B2B tárgyalásokkal egybekötött Online magyar-ukrán üzletember találkozót szervez 2021. április 16-án.

Az üzleti fórumot várhatóan Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter nyitja meg.

Az Enterprise Europe Network társzervezésében megvalósuló Üzleti Fórum célja, hogy az online tárgyalások keretében a magyar vállalatok jobban megismerjék az ukrán üzleti lehetőségeket, mely ösztönözheti és erősítheti a gazdasági együttműködést a két ország vállalatai között.

A plenáris rész és a B2B találkozók hivatalos nyelve az angol, tolmácsolást nem biztosítunk.

Az online térben megvalósuló üzletember találkozón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a rendezvényre a https://hungarian-ukrainian-online-business-day.b2match.io/ oldalon keresztül lehet, mely felület segítségével könnyen leszervezhetőek a 20 perces B2B találkozók.

 Az érdeklődő vállalatok a regisztráció segítségével válnak láthatóvá a rendszerben, egyúttal azon keresztül tudják beazonosítani a számukra releváns partnereket is, ezért javasolt minél előbb regisztrálni.

A regisztrációt követően ne felejtsék a ’MARKETPLACE’ szekciót minél informatívabban kitölteni, mivel a tárgyalópartnerek az ott szereplő információk alapján fognak dönteni a lehetséges tárgyalásról.

További kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a rendezveny@hepa.hu e-mail címen, vagy a +36 1 922 2600 telefonszámon.

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

Megjelentek a Horizon Europe program ...
Az Európai Bizottság 123 millió eurót mozgósít a koronavírus ...
BRIDGE TO BENEFITS MESTERKURZUS
A társadalmilag hasznos kkv-k támogatása a nagyvállalati és civil ...
Az Európai Innovációs Tanács elfogadta a ...
Az Európai Unió a 2021–2027-es ciklusban csaknem százmilliárd ...
Még több hír ▹