Hungary
HU EN

Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) Tőkeakadémia 7

A HIPA immár 7. alkalommal rendezi meg Tőkeakadémia elnevezésű tőkebevonási szakmai tréningjét.

A tanfolyamot kétszer kétnapos bontásban, vidéki helyszínen tartjuk. A képzéssel célunk a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. A képzés során korszerű piaci, üzlet tervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket adunk át, befektetési fókusszal.

A képzés elsősorban olyan cégeknek, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A képzés elsősorban olyan cégeknek, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A cégek a 25-30 fős interaktív tréningen való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek. A képzés workshopjait tréner vezeti. A HIPA Tőkeakadémia szakmai képzési programjában a BÉT szakmai közreműködő partnerként vesz részt a programban már második éve. A szakmai ismereteket bővítését a tréner mellett meghívott hazai és külföldi szakértők, ill. a HIPA illetékes munkatársai végzik. Az előadások mellett, az ABSOLVO Consulting Kft. vezető tanácsadóinak irányításával, kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A résztvevőknek alkalmuk nyílik megismerni sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozók, befektetők tapasztalatait, javaslatait. A résztvevőknek alkalmuk lesz továbbá cégük, projektjük prezentálására, melyre vonatkozóan szakmai visszajelzéseket is kapnak a trénerektől.

 

Tervezett tematika:

  • 2018. május 30-31..: Tőkebevonási alapok, pénzügyi lehetőségek, üzleti tervezés, piaci pozícionálás, Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap és ELITE program
  • 2018. június 13-14.: Tőkebevonási folyamat, cégértékelés cégprezentáció, exit, start up inkubátorok, cégértékesítés, tőkebefektetések, case studyk

 

Az esemény helyszíne: Hotel Visegrád (2025 Visegrád, Rév u. 15.)  

Részvételi díj:

45 000 HUF + ÁFA/fő – amennyiben jelentkezését megküldi április 27-ig és a díjat átutalja május 6-ig

65.000 HUF + ÁFA/fő – amennyiben jelentkezését megküldi május 22-ig és a díjat a rendezvény időpontjáig átutalja.

A részvételi díj tartalmazza a teljes, 4 napos tréningen való részvétel díját, a helyszín, a teljes ellátás és a szállás (elhelyezés egyágyas szobákban) biztosításának költségeit is.

 

A programra jelentkezni a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

Jelentkezésüket várjuk a hip@hipa.hu e-mailcímre vagy a programfelelősnél.

Programfelelős: Holly Sára, e-mail: sara.holly@hipa.hu, tel: +36 20 218 0697.

Jelentkezési határidő: 2018. május 22.

A képzés Programtervezetért, illetve a Jelentkezési lapért, kérjük, látogasson el a HIPA honlapjára.

 

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹