Hungary
HU EN

PHARMAPOLIS TEN13 Klaszterkonferencia és B2B találkozók

A Pharmapolis Debrecen Innovatív Gyógyszeripari Klaszter a Hajdú – Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve “PHARMAPOLIS TEN13 Klaszterkonferencia és B2B találkozók” címmel nemzetközi hibrid rendezvényt szervez 2021. november 22-24 között.

A Pharmapolis Debrecen Innovatív Gyógyszeripari Klaszter a Hajdú – Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve “PHARMAPOLIS TEN13 Klaszterkonferencia és B2B találkozók” címmel nemzetközi hibrid rendezvényt szervez 2021. november 22-24 között.

A PHARMAPOLIS TEN13 Nemzetközi Klaszter Konferencia a klaszterek két fő fókuszterületéhez, a tematikus klaszterek fejlesztéséhez és működtetéséhez, valamint a gyógyszerészeti és egészségügyi szolgáltatásokhoz kapcsolódó kérdésekre fókuszál. A konferenciára Európa különböző országaiból valamint harmadik országokból is várjuk a résztvevőket.  A rendezvény alkalmával a GINOP Klaszter Projekt eredményeinek ismertetésére és a projektben résztvevő felek beszámolójára is sor kerül.

A rendezvény alkalmából a debreceni Enterprise Europe Network iroda nemzetközi üzletember találkozót szervez online és offline formában egyaránt.  A rendezvény ideje alatt a B2Match szoftversegítségével lehetősége van B2B találkozókon való részvételre online (2021. november 22-24.) és személyesen a helyszínen (2021. november 24. 13 órától).

Miért érdemes részt venni az eseményen?

A nemzetközi konferencia kiváló alkalmat kínál az elmúlt év tevékenységeinek megvitatására, a következő év terveinek megismerésére, valamint a téma szakértői közötti kapcsolatépítésre.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További információ és regisztráció: https://hbkik.hu/pharmapolis-ten13-klaszter-konferencia-b2b-talalkozo/

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

Pályázat közvetlen uniós programok támogatására
A támogatás célja a közvetlen irányítású uniós programokban ...
BREXIT során kárt szenvedett vállalkozások számára ...
BREXIT - vissza nem térítendő támogatási program ...
Megjelent a Horizon Europe EIC Accelerator hazai ...
A „Horizont Európa Accelerator rásegítő pályázat” című pályázati ...
Még több hír ▹