Hungary
HU EN

Riga Food 2022 B2B

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szíves figyelmébe ajánlja a RIGA FOOD 2022 B2B eseményt, mely hibrid (online és jelenléti) formában kerül megrendezésre a Riga Food 2022 kiállítás keretében 2022. szeptember 07-09. között. A rendezvény az Enterprise Europe Network közreműködésével valósul meg.

 

A rendezvény egy nemzetközi felületet biztosít arra, hogy a résztvevő cégek összeköttetésbe kerüljenek gyártókkal, szolgáltatókkal és beszállítókkal az élelmiszeripar keretein belül, és megismerhessék a legújabb technológiai fejlesztéseket.

 

Kiemelt területek:

  • Élelmiszer gyártás
  • Élelmiszeripari technológiák

 

Az esemény kitűnő alkalmat biztosít az ellátogató cégeknek, hogy nemzetközi kapcsolatokat és üzleti együttműködéseket építsenek ki előre egyeztetett kétoldalú B2B tárgyalások keretében és megismerhessék az adott piac új trendjeit és sajátosságait.

 

A rendezvény főszervezője a Lett Technológiai Centrum és a Lett Élelmiszeripari Minőségfejlesztési Klaszter, szorosan együttműködve az Enterprise Europe Network szervezetével.

 

Dátum: 2022. szeptember 07-09.

Helyszín: Kipsalas Iela 8, Riga LV-1048, Lettország

 

A kiállítás weboldala:

https://www.bt1.lv/rigafood/eng/index.php

A B2B weboldala és regisztráció:

https://rf2022.b2match.io/

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 09.

 

Az esemény nyelve angol. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, személyes részvételi szándékát előre jelezze, és készítsen részletes és figyelemfelkeltő profilt és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel, továbbá a rendezvény lebonyolítása után kérjük hagyjon visszajelzést tapasztalatairól és potenciális üzleti megállapodásairól a weboldalon.

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹