Hungary
HU EN

WORTH Partnership Project - workshop és tájékoztató

Ha EU finanszírozási lehetőséget és EU-s partnert is keres a kreatív és innovatív ötlete megvalósításához, akkor várjuk szeretettel egy inspiratív workshopra, ahol első kézből kaphat információkat és gyakorlati tanácsokat a részétel feltételeiről, a pályázás menetéről és a korábbi tapasztalatokról!

Tisztelt Partnereink!

Kedves Kreatívipari Vállalkozók és Designerek!

Szeptember végétől ismét várja a pályázatokat a WORTH Partnership Project! Az Európai Bizottság által finanszírozott, vállalatok és KKV-k versenyképességét fejlesztő program (COSME) keretein belül meghirdetett nemzetközi partnerségi pályázat textil-, ruha-, bőr- és cipőipari pályázók mellett lakberendezés, bútor, ékszer és kiegészítő területekről is várják a jelentkezőket. Közel 200 projekt részesülhet 10-20 ezer eurós anyagi, valamint nemzetközi marketing támogatásban!

A Magyar Exportfejlesztési Ügynökség az Enterprise Europe Network konzorcium-vezető partnereként, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi- és Iparkamara és a Magyar Divat- és Design Ügynökség az alábbi pályázati felhívást és ehhez kapcsolódóan egy szeptemberre tervezett rendezvényt (személyes konzultációval egybekötött workshop) ajánl szíves figyelmükbe!

MEGHÍVÓ
Workshop és személyes konzultációs lehetőség

a 2022. őszén induló WORTH II. Projektről

Ha EU finanszírozási lehetőséget és EU-s partnert is keres a kreatív és innovatív ötlete megvalósításához, akkor várjuk szeretettel egy inspiratív workshopra, ahol első kézből kaphat információkat és gyakorlati tanácsokat a részétel feltételeiről, a pályázás menetéről és a korábbi tapasztalatokról!

Az esemény a Budapest Central European Fashion Week kísérőrendezvénye.


Helyszín:           HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (Budapest, Kacsa utca 15-23., földszinti előadó)

Időpont:            2022. szeptember 2., 10:00-13:00 (regisztráció 9:30-tól)

Program:

 • Köszöntők és a szervezők rövid bemutatkozása:
  • Süveges Mária, igazgató, Üzletfejlesztési és Vállalati Kapcsolatok Igazgatóság, HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség
  • Forintos-Szűcs Anita, vezérigazgató helyettes, Magyar Divat & Design Ügynökség
  • Schmidt Enikő, Enterprise Europe Network - Kreatívipari Szektorcsoport, PBKIK Nemzetközi Projektiroda vezető

 

 • Tájékoztató a WORTH Partnership Projekt pályázati lehetőségeiről, feltételeiről és a korábbi talasztalatokról:
  • Mányiné dr.Walek Gabriella, Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület elnöke, a #GSFW (Globális Fenntarthatósági Divathét) alapítója és elnöke, a Fashion Revolution Hungary ország koordinátora, WORTH nagykövet
  • Keresnyei János, WORTH projekt mentor, Kreatív Ipari Klaszter elnök
  • Megyesi Zsuzsa, CEO és kreatív igazgató, www.zsuzsamegyesi.com – WORTH projekt nyertes

Az előadásokat követően az előadókkal személyes konzultációs lehetőségük is lesz a résztvevőknek.

Regisztrálni a rendezvényre az alábbi oldalon keresztül lehet. A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet érkezési sorrendben 30 főig tudunk fogadni.

Röviden a projektről:

A WORTH az egyetlen olyan európai projekt, amelyben a dizájnerek, a kis- és középvállalkozók, a gyártók és a tech szféra szolgáltatói egymással nemzetközi szinten együttműködve fejlesztenek ki innovatív, dizájnközpontú üzleti ötleteket. A program fókuszában olyan, az életmódhoz kapcsolódó iparágak állnak, mint például a divatipar, a lakberendezés vagy belsőépítészet.

A COSME a 2017 és 2021 között futó WORTH I program népszerűsége (152 együttműködés 34 országból) és sikerei után – melynek első pályázati körében magyar részvétellel zajló projektek is kiválasztásra kerültek – 2022. őszén elindítja a WORTH II. második felhívását. A WORTH II. három felhívása keretében összesen 202 nemzetközi együttműködés támogatására kerül sor.

A projekt inkubációs programot is magában foglal, így segítve a KKV-kat új üzleti lehetőségekhez jutni. Ennek keretében a program résztvevői akár 10 000-20 000 eurós anyagi támogatásban, valamint üzletstratégiai és technológiafejlesztési mentorálasban is részesülhetnek, de igénybe vehetnek jogi tanácsadást is a szellemi tulajdonjoggal és annak védelmével kapcsolatos kérdésekben. A WORTH ezen felül részvételi lehetőséget biztosít szakmai kiállításokon, és segít a KKV-knak fontos szakmai kapcsolati hálók kialakításában is.

Már most érdemes a nemzetközi projekt partner keresésére időt szánni, melyben díjmentes segítséget nyújtanak az Enterprise Europe Network hazai irodái!

Várjuk jelentkezését: czagany.melinda@hepa.hu, schmidt.eniko@pbkik.hu

 

 

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹