Hungary
HU EN

Pályázat közvetlen uniós programok támogatására

A támogatás célja a közvetlen irányítású uniós programokban történő eredményesebb hazai részvétel elősegítése, a pályázatok sikerességének javítása.

A pályázók hazai forrásból önerő és előkészítési költség támogatást kaphatnak, motiválva azokat a jelentkezőket is, akik a megfelelő erőforrások hiányában nem használhatták ki eddig ezt a pályázati lehetőséget.

A közvetlen irányítású uniós programok pályázataihoz szükséges előkészítési költségek és önerő támogatására kiírt pályázat 18 program pályázóit segíti előfinanszírozással. A kedvezményezettek az egyes programok kiírásainak megfelelő hazai szervezetek lehetnek: költségvetési szervek, önkormányzatok, egyetemek, egyesületek vállalkozások, egyházak, alapítványok. Az önerő támogatás esetében a támogatható tevékenységek megegyeznek a kiválasztott uniós program lehetőségeivel. Az előkészítő költségek esetében a fő támogatható tevékenység a lehető legjobb pályázat benyújtása érdekében igénybe vett pályázatírói és partnerkeresési szolgáltatás, a benyújtásra kész pályázat előzetes értékelése, a tanulmányok és hatásvizsgálatok készítése.

A pályázat keretösszege 2 506 060 000 forint, a benyújtási határidő 2021. november 5. 

Bővebb információ és pályázati dokumentáció:

https://www.palyazat.gov.hu/kzvetlen-unis-programok-tmogatsa-1

Üzleti ajánlataink

Hírek

Pályázat közvetlen uniós programok támogatására
A támogatás célja a közvetlen irányítású uniós programokban ...
BREXIT során kárt szenvedett vállalkozások számára ...
BREXIT - vissza nem térítendő támogatási program ...
Megjelent a Horizon Europe EIC Accelerator hazai ...
A „Horizont Európa Accelerator rásegítő pályázat” című pályázati ...
Még több hír ▹