Hungary
HU EN

Hall Cecília

A KONsys Kft. 2004-ben kezdte meg működését az alábbi területeken:

  1. Energia és Épületfelügyeleti rendszerek komplett kivitelezése
  2. Ipari automatizálás – PLC alapú rendszerek, átkapcsoló automatika
  3. Adatgyűjtő és 0,4kV elosztó berendezések gyártása, mérés-adatgyűjtés

2006 környékén egyre nagyobb igény jelentkezett a termelő vállalatok és épületegyüttesek részéről az energia menedzsment rendszerek iránt. Ekkor született meg az elhatározás, hogy a gyakorlati (hardver, szoftver, rendszerépítés) tapasztalattal rendelkező kollégák mellé szoftverfejlesztő kollégákat is felvettünk és kifejlesztettük saját energia menedzsment szoftverünket, az AVReporter-t.

Az AVReporter mára Magyarország piacvezető energia menedzsment szoftvere kb.: 80%-os a piaci részesedése. 

2012 egy újabb mérföldkő volt a cég életében, piac növelés és megtartás érdekében megkezdtük külföldi terjeszkedésünket. Nemzetközi rendszerintegrátor hálózatunk már lefedi Dél- Kelet Ázsiát, Indiát, Ausztráliát, Új-Zélandot, Dél-Amerikát, USA-t, Kanadát és számos EU országot.

A folyamat természetesen nem zárult le, igyekszünk minél több országba eljutni. Ehhez kértük és kérjük az EEN segítségét: begyűjtjük az adott országra jellemző piaci információkat, feltérképezzük a potenciális kapcsolatokat. Ahol igény mutatkozik a termékre, oda már az EEN ajánlását követően személyesen is ellátogatunk, ezzel is növelve hitelességünket.

Az EEN nagyköveti kinevezés megtiszteltetés volt számomra és örömmel vállaltam a feladatot, hiszen így saját, pozitív tapasztalataimat adhatom át mindazoknak, akik szeretnének kijutni a külföldi piacokra.

Csak ajánlani tudom nekik az EEN-nel való kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást, hisz a központi adatbázisukba bekerülve, külföldi kapcsolathálójuk révén vállalkozásuk megtalálható lesz és ez kulcsfontosságú a mai világban.

Kisfilm: http://youtu.be/ypN_hCWJIm4

Weboldal: Angol http://www.konsys-international.com/home

Magyar http://www.konsys-international.com/hu_HU/kezdolap

 

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹