Hungary
HU EN

ifj. Palotás Sándor

Az agrár üzletágban Magyarországon vezető szerepet betöltő Déli-Farm Kft. állattenyésztéshez, ezen belül főképp a szarvasmarha ágazathoz kapcsolódó takarmányozási és tenyésztési szaktanácsadással, takarmány alapanyagok, késztakarmányok, tejpótló tápszerek, ásványi- és vitamin-kiegészítők, premixek, szarvasmarha szaporítóanyagok, valamint minden az állattenyésztéshez és tartáshoz kapcsolódó eszköz forgalmazásával foglalkozik. A cég takarmányforgalmazási üzletága a szakmai tudásra, a tanácsadásra épül. Önálló gyártási kapacitással nem rendelkeznek, alvállalkozókkal gyártatják saját receptúrájú termékeiket.

Emellett az állattartási eszközök és technológiák gazdaságoknak történő forgalmazása a másik fő terület. Ehhez viszonteladói hálózatot is kiépítettek, így a végfelhasználókat többféleképpen is el tudják érni. Kiváló exportlehetőség rejlenek az üzletágban, így a cég erőteljesen növekszik a külpiacokon. A társaság számára fontos, hogy a fejlődést innovatív eljárások bevezetésével biztosítsák. Terveiket és elképzeléseiket kutatásfejlesztéssel, valamint pályázatok segítségével valósítják meg. Piackutatással, személyes kapcsolatok révén szereznek információkat.

Követként tovább adhatom az eddig megszerzett tapasztalataimat.  Hiszek a hálózat sikerében, ezért egy követ a legjobb referenciát jelentheti. Fontos számomra, hogy más vállalkozások is eredményesek legyenek és együtt akár még sikeresebben jelenhetünk meg a nemzetközi piacon. 

Egy vállalkozás sikere sok munkával és kockázattal jár. Az EEN abban is segít, hogy az új piac szerzéshez szükséges munka célirányosabb legyen, a kockázatokat pedig jelentősen csökkenti. Így valóban a lényegre lehet koncentrálni. "Az EEN több, mint egy sikeres hálózat, egy valódi partner!"

Üzleti ajánlataink

Hírek

Megjelentek a Horizon Europe program ...
Az Európai Bizottság 123 millió eurót mozgósít a koronavírus ...
BRIDGE TO BENEFITS MESTERKURZUS
A társadalmilag hasznos kkv-k támogatása a nagyvállalati és civil ...
Az Európai Innovációs Tanács elfogadta a ...
Az Európai Unió a 2021–2027-es ciklusban csaknem százmilliárd ...
Még több hír ▹