Hungary
HU EN

Magyar ipari formatervező cég sikere Japánban

A magyar Maform Kft. designer csapata sikeres és hosszú távú együttműködésbe kezdett a Japánban piacvezető és egyébként is világhírű Phiaro Group vállalattal.

 

A magyar cég 2010-ben indult, jelenleg 14 fővel alkotnak, formaterveik a nemzetközi figyelmet is felkeltik és nem utolsósorban felhasználóbarátok is. Például az egyik legkomolyabb terméktervezői díjat is elnyerték Németországban. A Phiaro japán világhírű járműgyártó céggel ebben az évben indult együttműködésük. 

 

Hol van ebben az EEN szerepe?

Az együttműködés kialakításában és előkészítésében az Enterprise Europe Network is szerepet játszott, bár nem a „klasszikus” módon. A Maform egy ideje már tárgyalásokat folytatott a japán féllel és a Japán üzleti kultúra workshop-on szerzett gyakorlatias tudás a tárgyalásokra, illemszabályokra vonatkozóan olyan hasznosnak bizonyult, hogy a japán cég látogatásakor minden apró részletet előkészítve várták leendő üzletfeleiket, így a kiváló szaktudás és rugalmasság, párosulva a kultúra iránti figyelmességgel meghozta gyümölcsét. A két cég olyan együttműködést indított, mely a tervek szerint nem merül ki egy-egy projektben és közép-hosszútávú közös munkában gondolkodnak.

 

Itt olvashat bővebben az együttműködésről: https://www.maformdesign.com/news/automotive-design 

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹