Hungary
HU EN

Rekord számú résztvevő az ICT Proposers’ Day budapesti üzletember találkozóján

Közel 1000 szervezet vett részt a hazai rendezésű ICT Proposers’ Day mellett rendezett üzletember találkozón. A résztvevők 5500 tárgyalást folytattak a 2 napos rendezvény idején.

Az ICT Proposers’ Day az Európai Bizottság éves rendezvénye, ahol a brüsszeli szakértők bemutatják a 2018-20-as időszakra kiírt H2020 K+F+I pályázati felhívásokat és munkaprogramot. A Bizottság célja, hogy minél szélesebb körű együttműködésre ösztönözze az IKT szektor szereplőit a támogatási programokon keresztül. Az idei rendezvénynek Budapest adott otthont november 9-10 között a Hungexpo területén. Az Enterprise Europe Network biztosította az előadásokat kísérő üzletember találkozó szervezési és szakmai hátterét; Az idei rendezvényen résztvevők száma meghaladta a korábbi években regisztrált adatokat. Az Enterprise Europe Network a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata, a hazai konzorcium vezetője a Magyar Nemzeti Kereskedőház.

Az üzletember találkozók kiváló lehetőséget biztosítanak az együttműködő partnerek megszólítására a fejlesztési elképzelések megvalósításához. Az egyetemi, a kutatói és a vállalati szektor szereplői egyaránt képviseltették magukat a résztvevők között. Több mint 5500 tárgyalásra került sor a 2 napos rendezvény során.

A helyszínen, a kiállítói térben felállított „Magyar Falu” elnevezésű stand szolgálta a magyar IKT innovációk széleskörű bemutatását. A pavilonban a Magyar Nemzeti Kereskedőház is képviseltette magát és személyes tanácsadást nyújtott a külpiac iránt érdeklődő vállalkozások számára. 

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹