Hungary
HU EN

Stratégiai partnereink

Munkánk során számos területen nyújtunk cégre szabott tanácsadást a hozzánk forduló vállalkozásoknak. Stratégiai partnereink saját szakterületeiken mély tanácsadással valamint audittal segítik a KKV-kat. Ismerje meg stratégiai partnereinket!

Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország vezető állami tulajdonú alkalmazott kutatóintézet hálózata, melynek célja az iparban közvetlenül felhasználható technológiák előállítása es kutatás-fejlesztési szolgáltatások nyújtása. A kutatóintézetek célja az innováció eszközeivel, technológiák rendelkezésre bocsátásával támogatni a hazai vállalkozások fejlesztéseit, versenyképességük növelését. Ennek érdekében hazai és nemzetközi kutatóintézetek illetve vállalatok együttműködésére épülő K+F+I projekteket valósítanak meg. Ügyfelei, azok a vállalkozások, melyek új technológiákat kívánnak fejleszteni és azokat használni is szándékoznak az üzleti tevékenységük során.
Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási és Közhasznú Nonprofit Kft.

Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége

"Egy ország sikere, a globális versenyben való helytállása jelentős mértékben attól függ, mennyire veszi komolyan az információtechnológiát, az infokommunikációt, az internetet. Mikro- és makroszinten, az egyén és az ország szintjén egyaránt ugyanaz a szabály érvényesül: minél inkább IT-tudatos egy ember, minél többet költ egy ország - a költségvetéstől a vállalatokig - információtechnológiára, annál versenyképesebb, fejlődőképesebb, és gazdagabb." Laufer Tamás, az IVSZ elnöke.
Az IVSZ az informatikai, távközlési és elektronikai iparágak közös platformja, a közvetlen üzleti célok felett álló ügyek, iparági és társadalmi érdekek képviselője. Iránytű, tudástár és kommunikációs szervezet az üzleti- és politikai döntéshozók támogatására és az informatikai szektor elismertségének javítására.
Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége

IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. 1990 óta a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet aktív, ismert és elismert szereplője. Közhasznú tevékenységei négy stratégiai pillér köré csoportosulnak: logisztika, környezetvédelem, foglalkoztatásbővítés és a kutatás-fejlesztés. A pilléreket horizontális fogja át az oktatás, a minőségügy, mint támogató tevékenységek. Széles körű kapcsolatrendszere alapján hídképző intézményként működik: elősegíti a gazdaság keresleti és kínálati oldala közötti összeköttetést. Tevékenységei a hazai és európai uniós célkitűzésekhez illeszkednek, hazai és nemzetközi projekteket gondoz.
Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

 

Üzleti ajánlataink

Hírek

Pályázat közvetlen uniós programok támogatására
A támogatás célja a közvetlen irányítású uniós programokban ...
BREXIT során kárt szenvedett vállalkozások számára ...
BREXIT - vissza nem térítendő támogatási program ...
Megjelent a Horizon Europe EIC Accelerator hazai ...
A „Horizont Európa Accelerator rásegítő pályázat” című pályázati ...
Még több hír ▹