Hungary
HU EN

Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK)

Az 1994-ben alapított FMKIK a közép-dunántúli régió meghatározó, vállalkozásokat segítő, szolgáltató szervezete. Küldetése a gazdaság szereplőinek általános érdekképviselete, valamint Fejér megye gazdasági fejlődésének elősegítése. A kamara alapvető feladata a szakképzés, a gazdaság-, a terület- és a kereskedelemfejlesztés, valamint a lobbizás terén való közreműködés.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásai

Az FMKIK, a megyei vállalkozások gazdasági önkormányzata, mint

  • szolgáltató kamara naprakész információkkal, a fejlesztéshez szükséges eszközökkel, valamint az alkalmasságot növelő, tudást megújító képzésekkel segíti ügyfeleit és tagjait. Felügyeli és ellenőrzi, akkreditálja a gyakorlati képzésben résztvevő gazdálkodó szervezeteket, munkájukat képzési tanácsadással támogatja. Mesterképzést és mestervizsgáztatást végez. Részvételi lehetőséget biztosít számos cégbemutatón, hazai és nemzetközi kiállításon.
  • érdekvédő kamara a hatályos törvény alapján kötelességének tekinti, hogy lokális, országos és regionális dimenziókban is felemelje hangját általában a gazdaság, a gazdaság szereplőinek érdekében.
  • közösséget alakító kamara üzletember-találkozókkal, politikai és civil szervezetekkel tartott fórumokkal, rendezvényekkel, társadalmi és szakmai vitákkal segíti a gazdasági önkormányzat céljait.

Kiemelt szolgáltatásaik a régió gazdaságát fedik le. A főbb szektorok: IT-elektronika, vegyipar, műanyagipar, megújuló energia, gépipar, élelmiszeripar.

Honlap: http://www.fmkik.hu/hu/een

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹