Hungary
HU EN

Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HBKIK)

A Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdú-Bihar Megye üzleti közösségének önkéntes gazdasági önkormányzata, szervezete. Érdekegyeztető, érdekközvetítő tevékenységével, gazdaságfejlesztő szolgáltatásaival hozzájárul a vállalkozói közösség, illetve a megye és a régió gazdaságának fejlődéséhez, sikeréhez.

A kamara kötelező feladatain túlmenően aktívan részt vesz a gazdaságfejlesztésben, a gazdaságot érintő stratégiai kérdések kidolgozásában, jogszabályok, területfejlesztési stratégiák és programok  véleményezésében regionális, megyei és helyi szinten, a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében.

A vállalkozások számára elérhető szolgáltatások érdekében több vállalkozásfejlesztési projektben is szerepel, kiemelt figyelmet fordítva a határ menti együttműködések erősítésére.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelkedően jó partneri kapcsolatokat ápol a megyei, helyi önkormányzatokkal, tudományos intézményekkel, egyetemekkel, a különböző szakmai és érdekvédelmi egyesületekkel, külföldi kamarákkal, vállalkozásfejlesztési intézményekkel, nagykövetségekkel.

A HBKIK küldetése, hogy tagjainak a lehető legjobb szolgáltatásokat és szakmai tanácsokat nyújtsa. Vezető szerepet játszik a térségben egy olyan üzleti gazdasági környezet megvalósításában, melynek tagjai prosperálnak és hatékonyan versenyezhetnek belföldön és a világpiacon.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásai:

  • Kiterjedt belföldi és nemzetközi kapcsolatrendszerrel, valamint széles körű szakmai tapasztalattal garanciát jelent szolgáltatásai színvonalára, illetve a kamara által közvetített üzleti információk hitelességére.
  • A kamara üzletember-találkozókkal, rendezvényekkel, társadalmi és szakmai vitákkal segíti a gazdasági élet szereplőit.
  • Szakképzés, mesterképzés
  • Érdekképviselet – Fogyasztóvédelmi Békéltető Testület és Etikai Bizottság
  • Külkereskedelmi okmányok hitelesítése
  • Széchenyi Hitelprogram termékek ügyintézése
  • Innovációs, kereskedelemfejlesztési tanácsadás

Honlap: http://www.hbkik.hu/hu/enterprise-europe-network/cikkek/europai-unios-vallalkozas-fejlesztesi-halozat-60912

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹