Hungary
HU EN

Magyar ipari formatervező cég sikere Japánban

A magyar Maform Kft. designer csapata sikeres és hosszú távú együttműködésbe kezdett a Japánban piacvezető és egyébként is világhírű Phiaro Group vállalattal.

 

A magyar cég 2010-ben indult, jelenleg 14 fővel alkotnak, formaterveik a nemzetközi figyelmet is felkeltik és nem utolsósorban felhasználóbarátok is. Például az egyik legkomolyabb terméktervezői díjat is elnyerték Németországban. A Phiaro japán világhírű járműgyártó céggel ebben az évben indult együttműködésük. 

 

Hol van ebben az EEN szerepe?

Az együttműködés kialakításában és előkészítésében az Enterprise Europe Network is szerepet játszott, bár nem a „klasszikus” módon. A Maform egy ideje már tárgyalásokat folytatott a japán féllel és a Japán üzleti kultúra workshop-on szerzett gyakorlatias tudás a tárgyalásokra, illemszabályokra vonatkozóan olyan hasznosnak bizonyult, hogy a japán cég látogatásakor minden apró részletet előkészítve várták leendő üzletfeleiket, így a kiváló szaktudás és rugalmasság, párosulva a kultúra iránti figyelmességgel meghozta gyümölcsét. A két cég olyan együttműködést indított, mely a tervek szerint nem merül ki egy-egy projektben és közép-hosszútávú közös munkában gondolkodnak.

 

Itt olvashat bővebben az együttműködésről: https://www.maformdesign.com/news/automotive-design 

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹