Az Európai Unió Újdelhi Képviselete az indiai kormánnyal együttműködve pályázatot hirdet startupok részére elektromos járművek akkumulátorainak újra felhasználása területén. A pályázat leadásának határideje 2024. április 30.

Az Európai Unió Újdelhi Képviselete az Indiai Kormány Tudományos Főtanácsadói irodájával együtt pályázatot hirdet az EU-ban működő startupok, KKV-k részére elektromos járművek akkumulátorainak újrahasznosítása területén. A kiválasztott hat innovatív vállalkozás részt vehet az EU-India Kereskedelmi és Technológiai Tanács égisze alatt megrendezésre kerülő matchmaking eseményen, a három győztes cége pedig indiai szakmai úton vehet részt.

Ezzel párhuzamosan az indiai kormányzati fél is kiválaszt indiai startupokat, amelyek az EU-s startupokkal közös partnerkereső esemény keretében találkozhatnak egymással illetve az akkumulátor újrahasznosításban érdekelt vállalatokkal és befektetőkkel. A győztes három indiai startup európai szakmai úton vehet részt.

A program által nyújtott előnyök, lehetőségek:

·         Megoldások validálása az indiai piacon

·         Bemutatkozás/ pitch az indiai akkumulátor újrahasznosítási ökoszisztéma stakeholderei előtt virtuális formában.

·         Matchmaking az indiai ökoszisztéma meghatározó szereplőivel, politikai döntéshozókkal, potenciális ügyfelekkel.- ezen hat kiválasztott startup vehet részt.

·         A hat startupból három Indiába utazhat a szervezők finaszírozásában, ahol látogatást tesz akkumulátor-újrahasznosító létesítményeknél és találkozik meghatározó indiai stakeholderekkel, lehetséges üzleti partnerekkel. (2024 ősze).

Részletes információ a pályázatról: https://www.eeas.europa.eu/delegations/india/eu-india-electric-vehicle-battery-recycling-technologies-exchange-2024_en

Jelentkezés EU-s startupoknak: https://www.surveymonkey.com/r/ttceuindiapilot

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. április 30.

További információ igényléséhez vegye fel a kapcsolatot velünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.