2023. October 29. Sunday, 23:00

Az EU-Japan Centre örömmel hívja meg az uniós székhelyű kkv-kat a Zöld klaszter/KKV-misszió (Green Cluster/SME Mission) új kiadására 2024 februárjában. A kiválasztott kkv-kat Tokióba szállítják, és az EU-Japan Centre fedezi a kiállítás költségeit, valamint 600 € támogatást a résztvevőknek.

Ez egy egyedülálló lehetőség a japán vállalatokkal és befektetőkkel való kapcsolatteremtésre. Az üzleti küldetés további elemeként az EU-Japan Centre támogatja azokat az uniós vállalatokat is, amelyek japán üzleti partnereket keresnek Japánon kívüli projektekhez.

A Zöld klaszter/KKV-misszió (Green Cluster/SME Mission) a dekarbonizációs kiállítás mentén kerül megrendezésre Tokióban, Japánban. Az EU-Japan Centre fedezi a vásárba való belépést és a B2B eseményhez kapcsolódó egyéb díjakat (fordítás, szórólapok, nyomon követés). A kiválasztott résztvevőknek azonban fizetniük kell repülőjegyeiket és szállásköltségeiket.

Az alábbiakban találja a jelentkezéshez szükséges részleteket:

Jelentkezési lap: https://forms.eu-japan.eu/231616957940969

Részletes információ: https://www.eu-japan.eu/events/green-clustersme-mission

Jelentkezési határidő: 2023. október 30.

Program időpontja: 2024. február 28-március 1.

Helyszín: Tokió, Japán

Az EU-Japan Centre november 30. előtt tájékoztatja a pályázókat az eredményekről. A program az EU vagy a COSME partnerországok, köztük Ukrajna kkv-it és klasztereit célozza meg, amelyek a következő ágazatokban tevékenykednek:

- Energiatermelés- és megtakarítás: Megújuló energiaforrások, biomassza, CCS, SMR, kapcsolt energiatermelés, energiatárolás, korszerű anyagok, hőszigetelés...

- Hatékonyság és fenntarthatóság: Fenntartható fogyasztási cikkek, újrahasznosítás, hulladékcsökkentés, újrafelhasználható termékek...

- Mobilitás: Zéró emissziós járművek, hidrogén, e-bike, üzemanyagcellák, mikromobilitás...

Közvetlen információkat kérhet: Denis Ledent, EU-Japan Centre for Industrial Cooperation, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információkért, keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségen.