Válasszon nyelvet

EUREKA és EUROSTARS online pályázati tájékoztató

Az Enterprise Europe Network (EEN) tisztelettel meghívja Önt és kollégáit az alábbi online rendezvényre!

Kiknek szól? Nemzetközi pályázati részvételben érdekelt, kutatás-fejlesztés és innovációorientált kis- és középvállalkozások témafelelős vezetői. Most van a legmegfelelőbb idő a konzorciumépítésre!

Dátum és idő: 2023. február 23. (csütörtök) 10.00 – 11.00 óra

Helyszín: online. A csatlakozási adatokat a regisztrált résztvevők számára küldjük el a rendezvény előtt.

Program:

10.00 – 10.05 KöszöntőHerbály István EEN Követ, az MKIK Kutatásfejlesztési és Innovációs Kollégium és a PBKIK Innovációs Bizottság elnöke

10.05 – 10.50 Előadás: Eureka és Eurostars pályázatok – Mészáros Gergely, NKFIH

10.50 – 11.00 Kérdések és válaszok – Mészáros Gergely, NKFIH

A témákról röviden: Az Eurostars innovatív KKV-kat és partnereiket támogatja nemzetközi K+F+I projektek keretében, bármely területről. A pályázatokat 2023. február 10. – április 13. között lehet beadni. Az Eureka-projektek célja új termékek, technológiák, eljárások kifejlesztése nemzetközi együttműködés keretében. Pályázni ipari (alkalmazott) kutatásra, kísérleti fejlesztésre lehet. A hazai Eureka-pályázat következő beadási határideje a hagyományos (network) projektrésztvevők számára várhatóan 2023 első fele.

Az előadóról: Mészáros Gergely a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal Nemzetközi Főosztályának és jogelődeinek munkatársa. Az innovatív kis- és középvállalkozások piacközeli projektjeit támogató Eureka és Eurostars Program Nemzeti Projekt Koordinátora. A Horizont 2020, majd a Horizont Európa Program ipari és biztonsági kutatási projektjeit lefedő programrészeinek Programbizottsági Tagja és Nemzeti Kapcsolattartója. Emellett a kétoldalú tudománydiplomáciai kapcsolatok egyik referenseként felel az Izraellel folytatott bilaterális kutatás-fejlesztési-innovációs pályázatok gyakorlati menedzsmentjéért.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött – 2023. február 21. nap végéig!

Regisztrációhoz kérjük, KATTINTSON IDE!

Előzetes kérdéseiket ezen a címen várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A rendezvény szervezője az Enterprise Europe Network magyarországi konzorciuma. A rendezvény szakmai partnere a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, támogatója az MKIK Kutatásfejlesztési és Innovációs Kollégiuma.

Tisztelettel várjuk online rendezvényünkön!

Rendezvény kezdete 2023-02-23 10:00
Rendezvény vége 2023-03-23 11:00
Regisztrációs határidő 2023-02-21 23:55

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket