Válasszon nyelvet

European Biotech & Pharma Partnering Conference 2024 - Nemzetközi üzletember találkozó (online és személyes)

Az EU-Japan Centre for Industrial Cooperation az Enterprise Europe Network tagjaként nemzetközi online üzletember találkozót szervez biotechnológia/gyógyszeripari cégek számára. A több napig tartó online tárgyalásokon kívül lehetőség nyílik helyszíni tárgyalásokra is Osakában 2024. október 7-én.

Időpont: 2024. szeptember 24-27. (online) és 2024. október 7. – Osaka

Regisztráció: https://bio-pharma-osaka-2024.b2match.io/ 

Japán második legnagyobb városaként Osaka a biotechnológia és a gyógyszeripar egyik fő gazdasági központja Japánban, és számos biotechnológiai klaszternek ad otthont.

Az Európából érkező üzletemberek előre egyeztetett időpontban folytathatnak kétoldalú tárgyalásokat személyre szabott tárgyalási naptár alapján a Kansai régióbeli japán cégekkel. A rendezvény kiváló alkalom innovatív technológiák bemutatására és lehetséges együttműködések megtárgyalására.

Az esemény az alábbi területekre fókuszál:

1. Drug discovery

2. Drug discovery support including AI-assisted drug development

3. Regenerative medicine

4. Digital Therapeutics such as drug-device combinations, non-pharmacological therapy systems

A regisztráció során a cég leíráson kívül termék/technológia vagy szolgáltatás profil kitöltésére is szükség van, a szervezők ellenőrzik, hogy a jelentkezők megfelelnek-e a feltételeknek.

Bővebb információ: Szabó Eszter Anna, Tel. +36-20-250-1851, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény kezdete 2024-09-27
Rendezvény vége 2024-10-07
Regisztrációs határidő 2024-09-30
HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket