Válasszon nyelvet

EEN Üzleti Klub - Maximalizálj külföldön: a hatékony, külpiaci online marketing 7 titka

Az Enterprise Europe Network célkitűzése a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése, nemzetközi kapcsolatrendszerük bővítése. 2023-ban EEN Üzleti Klub néven indított rendezvénysorozat az elmúlt évek kihívásaira válaszul, olyan témákat dolgoz fel meghívott szakértő előadókkal, amelyek valamennyi gazdálkodó szerv számára hasznos lehet.

Soron következő rendezvényünk témája:

Maximalizálj külföldön: a hatékony, külpiaci online marketing 7 titka

Előadó: Török Mónika, alapító-ügyvezető igazgató, MERAKI Marketing Ügynökség 

Nincsenek határok. A globalizmus szélesre tárta a lehetőségek kapuját a magyar cégek exportja előtt. De ki tud ezzel élni, és átmenni ezen a kapun? Csak azok, akik a digitális marketing egyre bővülő eszköztárát jól használják.

Az exportjukat fejleszteni kívánó vállalkozások számára a digitális világ rengeteg költséghatékony lehetőséget kínál. A többszörösen multinacionális vállalati háttérből jövő, saját cégével magyar kkv-knak dolgozó Török Monika előadása erre a gondolatra épül. A szabályszerűségek felismerésével a résztvevők megtudhatják, hogyan lehet hatékony az online jelenlétük, ha a céljuk a külpiac.

Az előadást követő szendvicsebéd kiváló lehetőséget biztosít a többi résztvevő megismerésére, valamint az előadóval az egyéni esetek megvitatására.

Helyszín: Budapest 2. ker. Kacsa utca 15-23 HEPA rendezvényterem (fsz.)

Időpont: 2023. április 13., csütörtök, 10:00-13:00

Regisztráció: 09:30-tól

A kiscsoportos workshopon való részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztráció szükséges. A résztvevők száma korlátozott, a regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. A sikeres regisztrációról a rendezvényt megelőző héten küldünk értesítést.

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges április 6-ig: Regisztráció

Felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársunkhoz: Czagány Melinda, +36 (20) 239-5860, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény kezdete 2023-04-13 10:00
Rendezvény vége 2023-04-13 13:00
Regisztrációs határidő 2023-04-06 18:00

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket