Válasszon nyelvet

EEN Üzleti Klub - Nem csodaszer a digitalizáció

Az Enterprise Europe Network célkitűzése a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése, nemzetközi kapcsolatrendszerük bővítése. 2023-ban EEN Üzleti Klub néven indított rendezvénysorozat az elmúlt évek kihívásaira válaszul, olyan témákat dolgoz fel meghívott szakértő előadókkal, amelyek valamennyi gazdálkodó szerv számára hasznos lehet.

Előadó:
Poór Károly, stratégiai tanácsadó és tréner

Egy felmérés alapján a magyar cégvezetők 2/3-a szerint a digitalizáció nem ad versenyelőnyt.

A workshop résztvevők arra kapnak lehetőséget, hogy felismerjék, van a digitalizációnak versenyelőnyt jelentő területe a vállalatukon belül. 

Néhány aktuális téma:

  • ügyvitel digitalizációja
  • termelés automatizáció
  • beengedő rendszerek
  • értékesítési folyamatok
  • egyéb területek

A workshop interaktív és dinamikus lesz, melynek célja, hogy ebben az óriási információs és eszköz bőségben utat mutasson. A workshop eredménye egy strukturált gondolkodásmód magjának elvetése:

„hogyan és hol lehet számomra eredményesen digitalizálni” (jelentsen az bármit is most)

Az előadást követő szendvicsebéd kiváló lehetőséget biztosít a többi résztvevő megismerésére, valamint az előadóval az egyéni esetek megvitatására.

Helyszín: Budapest 2. ker. Kacsa utca 15-23 HEPA rendezvényterem (fsz.)

Időpont: 2023. május 23. 10:00-13:00

A kiscsoportos workshopon való részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztráció szükséges. A résztvevők száma korlátozott, a regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. A sikeres regisztrációról a regisztráció lezárulta után küldünk értesítést.

Regisztrálni május 8-ig lehet a rendezvényre

Felmerülő kérdéseivel, forduljon bizalommal munkatársunkhoz: Horváth Zsolt, +36 (20) 422-5877, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény kezdete 2023-05-23 10:00
Rendezvény vége 2023-05-23 13:00
Regisztrációs határidő 2023-05-08 23:55

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket